top of page

INBOUWCASSETTE

HOOG RENDEMENT, COMPACT EN PRAKTISCH

GEZELLIGE WARMTE

Iemand die op zoek is naar een inbouwtoestel met hoog rendement, compact en praktische bediening kiest voor een inbouwcassette. 

MOOI VLAMMENSPEL

Deze haarden hebben het mooie vlammenspel van een open haard, maar zijn veel zuiniger en efficiënter. Door hun compacte vorm en door koeling door middel van een ventilatorsysteem, kunnen ze in bestaande haarden en sierschouwen geplaatst worden.

 

Uiteraard kunnen ze ook perfect in een nieuwe creatie verwerkt worden. De hoogwaardige interieurs en uitgebalanceerde verbrandingssystemen zorgen voor een hoog rendement en een groot bedieningsgemak.

VELE MOGELIJKHEDEN

De hoogwaardige interieurs en uitgebalanceerde verbrandingssystemen zorgen voor een hoog rendement en een groot bedieningsgemak. De cassettes zijn voorzien van een ventilatorsysteem dat er voor zorgt dat de haard maximaal gekoeld blijft en dat de warmte sneller verspreidt.

 

Cassettes zijn verkrijgbaar in verschillende standaardafmetingen, vermogens en looks. U kan kiezen voor een klassieke drie- of vierzijdig opliggende kader of voor een strakkere inbouwkader. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar: front, hoek, driezijdig en doorkijk.

 

Een aantal fabrikanten bieden ook een metalen bekleding aan waardoor een vrijstaand model ontstaat.

 

Onze topmerken zijn: Barbas, Jide, Bodart & Gonay, Stuv, Saey, ....

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

Inspiratie
bottom of page