top of page

SIERSCHOUWEN

ONTDEK ONS VAKMANSCHAP IN NATUURSTEEN

LIFTDEURHAARDEN

DE IDEALE COMBINATIE VAN SFEER EN WARMTE

SIERSCHOUWEN UIT EIGEN ATELIER

Haarden laten u op een traditionele wijze genieten van warmte en gezelligheid. Een knapperend vuurtje in uw woonkamer
komt nóg beter tot zijn recht in een sierschouw op maat. Een sierschouw maakt van uw haard het centrale punt van de woonkamer. Daarnaast is het een echt pronkstuk én geeft het een zeer luxueuze uitstraling.

VERSCHILLENDE SOORTEN SIERSCHOUWEN

Sierschouwen zijn er in verschillende vormen, stijlen en materialen. Wij zijn van oorsprong steenhouwer-marmerhouwer, waardoor al onze sierschouwen in eigen atelier op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Geen enkele sierschouw is hetzelfde. In ons atelier ontwerpen wij zowel landelijke sierschouwen als moderne sierschouwen. Deze sierschouwen zijn geschikt voor verschillende haarden, waaronder elektrische haardenbio-ethanol haardengashaardeninbouwcassetteskachels en traditionele haarden

 

De uitstraling van een sierschouw wordt in grote mate bepaald door het materiaal. Wij kunnen een schouw uitvoeren in verschillende materialen, waaronder natuursteen, marmer, graniet, Franse steen, zandsteen en meer. Stuk voor stuk geven deze materialen uw sierschouw extra karakter. Vaak worden verschillende materialen gecombineerd om een unieke schouw te creëren.

SIERSCHOUWEN PRIJZEN

De prijs van een sierschouw op maat is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het materiaal, het ontwerp en de grootte van de schouw. Wenst u meer informatie over de prijzen? Aarzel niet een vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Bent u op zoek naar een klassieke schouw of ziet u liever een strakke en moderne schouw? In onze ruime toonzaal vindt u de verschillende stijlen terug. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw ideale droomschouw. Kom lang in Aartselaar (Antwerpen) en laat u inspireren! 

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

Inspiratie
Sierschouwen op maat in het materiaal naar keuze
press to zoom
Productie van sierschouwen in het eigen atelier op ambachtelijke wijze
press to zoom
Sierschouw met een natuursteen tablet onder Faber driezijdig
press to zoom
Sierschouw Beauvallon II
press to zoom
Ambachtelijke productie van sierschouwen in eigen atelier
press to zoom
Sierschouw Beauvallon
press to zoom
Sierschouw met natuursteen tablet View Bell Small
press to zoom
Ambachtelijke vervaardiging van sierschouwen in eigen atelier
press to zoom
1/1
bottom of page