top of page

ELEKTRISCHE HAARDEN

GEEN AFVOER NODIG

SFEER VERZEKERD

Elektrische haarden zijn enorm populair. Bij Sierschouwen Van Bulck begrijpen wij dit maar al te goed. Met een elektrisch haardvuur creëert u zonder moeite een warm huiselijk gevoel, waar en wanneer u maar wilt. Moderne elektrische haarden geven een realistisch en levendig vlammenspel, maar dan zonder verbranding en uitstoot. Een prachtig vlammenspel in uw woning én geen vuiltje aan de lucht. Dat is waar onze elektrische haardvuren voor staan.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Wie niet de mogelijkheid heeft om een houtgestookte haard of gashaard te plaatsen, kan opteren voor een elektrisch haardvuur.

Meestal volstaat een stopcontact voor de installatie van een elektrische haard. Er is geen rookkanaal nodig, waardoor de haard in bijna elke ruimte geplaatst kan worden. Dus zelfs zonder verbouwingswerken kunt u genieten van de sfeer en gezelligheid van een haardvuur.

Haarden op elektriciteit zijn ook erg handig in gebruik. Net als de meeste moderne gashaarden bedient u een elektrische sfeerhaard gewoon met een afstandsbediening.

EEN GEURLOZE HAARD ZONDER UITSTOOT

Een van de grote troeven van een elektrisch haardvuur is de duurzaamheid. Er komt geen gas bij kijken, maar enkel stroom en/of water. De haarden zijn geurloos en veroorzaken geen uitstoot. Toch moet u niet inboeten op de sfeer en gezelligheid in uw woning. Met diverse technieken bootsen de fabrikanten een zo realistisch mogelijk vlambeeld na. Gaat het u niet enkel om de sfeer van een haardvuur, maar wenst u ook warmte? Sommige toestellen zijn uitgerust met een verwarmingselement.

ELEKTRISCHE HAARDEN VOOR IEDER INTERIEUR

Elektrische haarden zijn verkrijgbaar als wandtoestellenkachels of inbouwhaarden. De keuze is enorm… van strak, eigentijds en modern tot klassiek, sierlijk of nostalgisch. Voor ieder interieur bestaat er een geschikt haardvuur.

KWALITEITSMERKEN

Bij Sierschouwen Van Bulck heeft u een zeer ruime keuze aan haarden op elektriciteit. Wij verdelen enkel kwaliteitsmerken, waaronder Gazco, Faber, Dimplex, Xaralyn, Amantii, Kalfire en Dru.

Technologisch hoogstaand en daardoor onze paradepaardjes zijn de Faber e-Matrix, de Kalfire E-one en de Dru Virtuo. Deze elektrische haarden stellen we graag aan u voor.

 

Faber e-Matrix

De e-Matrix is gericht op de toekomst. Met zijn unieke driedimensionale technologie creëert de haard een realistisch vlammenbeeld uit water. Het vlammenspel wordt gecreëerd met behulp van waternevel. Hierdoor is een dunne flexibele waterleiding noodzakelijk als watertoevoer.

Kalfire E-one
De Kalfire E-One geeft een prachtig vlammenbeeld. Door middel van gepatenteerde technieken worden vlammen op keramische houtstammen geprojecteerd. Een technologisch hoogstandje dat resulteert in een ultra realistisch vlambeeld. Kalfire biedt diverse keuzemogelijkheden, zodat iedereen een gepersonaliseerd haard kan samenstellen: inbouw of vrijstaand, vlakke of design bodem, single of dual HD-flame technology, met of zonder het atmos heating element, vlamkleuren, vlamhoogte, intensiteit van het gloeibed, geluiden etc.

Dru Virtuo
De Dru Virtuo laat u driedimensionaal genieten. Met de geavanceerde 3D-technologie maakt de elektrische haard het mogelijk om vanuit alle hoeken het vlammenbeeld te tonen. De Dru Virtuo bestaat in front, tweezijdig en driezijdige uitvoering.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

Inspiratie
bottom of page