top of page

ONZE DIENSTEN

VAN IDEE TOT UITVOERING

Het team van Sierschouwen Van Bulck kan meedenken met uw plannen en beantwoordt graag alle specifieke vragen die u heeft. En wat meer is, we meer dan 55 jaar ervaring in het veld. Onze professionaliteit en knowhow geven u de voldoening van een kwaliteitswerk, evenals een gegarandeerde dienst na verkoop.

VERKOOP

Een competent team staat klaar om naar u te luisteren voor de realisatie van uw project. Ons verkoopteam is opgeleid voor elk merk dat we verkopen en is competent op verschillende gebieden. In onze grote showroom kunt u onze toestellen en kwaliteit van van afwerking komen bewonderen. 

OFFERTE & ONTWERP

Elke offerte is uniek, daarom nemen we de tijd om u te ontmoeten in de winkel of bij u thuis. Dit stelt ons in staat om te kijken of de projecten haalbaar zijn en volgens welk budget. Elke plaatsing moet immers onberispelijk zijn van kwaliteit.

INSTALLATIE

Ons team van installateurs realiseert uw installatie met de grootste zorg en professionaliteit. Uw installatie is immers gemaakt om vele jaren mee te gaan. 

SERVICE NA VERKOOP

Wij bieden een kwaliteitsservice om "U" tegen te zeggen. Elk apparaat is gegarandeerd betrouwbaar, evenals elke installatie. Wij staan in voor het onderhoud, na-service en herstellingen van de door ons geplaatste toestellen.

bottom of page