top of page

ONZE DIENSTEN

VAN IDEE TOT UITVOERING

Het team van Sierschouwen Van Bulck kan meedenken met uw plannen en beantwoordt graag alle specifieke vragen die u heeft. En wat meer is, we meer dan 60 jaar ervaring in het veld. Onze professionaliteit en knowhow geven u de voldoening van een kwaliteitswerk, evenals een gegarandeerde dienst na verkoop.

VERKOOP

In onze ruime toonzaal wordt u te woord gestaan door onze ervaren en competente medewerker of door de zaakvoerder en zijn echtgenote zelf. U kan er een groot aantal toestellen uit ons assortiment bekijken en onder deskundige begeleiding een keuze maken.

OFFERTE & ONTWERP

ledere installatie is anders en uniek. ledere woning is verschillend en elk type haard of kachel heeft zijn eigen technische vereisten. Het uitwerken van een correcte en persoonlijke offerte vraagt dus tijd en aandacht. We ontmoeten u dan ook graag eerst in onze toonzaal en indien nodig daarna bij u thuis. Deze werfbezoeken worden altijd door de zaakvoerder persoonlijk uitgevoerd en iedere offerte ondergaat zijn persoonlijke controle. Het voordeel van een klein familiebedrijf.

INSTALLATIE

Een klein maar ervaren en professioneel team zorgt voor een installatie die voldoet aan de plaatsingsvoorschriften en zorgt voor een onberispelijke afwerking.

SERVICE NA VERKOOP

Wij staan zelf in voor onderhoud, na-service en herstelling van de meeste door ons geplaatste toestellen. Door een chronisch gebrek aan servicetechniekers wordt de na-service door de zaakvoerder persoonlijk uitgevoerd

bottom of page